Welkom
Massages
Praktijkruimte
Prijslijst
Openingstijden
Contact - Route
Huis in Thailand

Traditionele Thaise massage

 

Traditionele Thaise massage is een oude vorm van genezing die afkomstig is uit de tijd van Boeddha. Thaise massage technieken wijken af van de westerse massage, die door sommigen is beschreven als een soort passieve yoga. 

De Thaise methode maakt gebruik van twee primaire procedures; de toepassing van diepe, consistente druk om specifieke zenuwen, pezen en lichaamsdelen en een breed scala aan passieve stretch bewegingen manipuleren het skelet om een evenwicht te vinden tussen de functies van het lichaam. De theoretische basis van de traditionele Thaise massage ligt in de theorie van de energielijnen die door het lichaam lopen. Van de 72.000 energie lijnen, ligt het accent op tien grote lijnen.

Werken aan deze belangrijke acupressuur punten waarlangs de energielijn loopt helpt om blokkades op te heffen die het mogelijk maakt vrije stroom van energie door het lichaam te bevorderen. 

Thaise massage technieken tonen de kennis van de innerlijke werking van het lichaam dat is in de praktijk is ontwikkeld gedurende eeuwen. In de Thaise yoga massage worden niet alleen de handen gebruikt, maar ook de voeten, onderarmen, knieën en ellebogen. 

Het effect van Thaise massage is uniek en ontspannen. Het lichaam herwint flexibiliteit en gemak van de beweging en een rustige alertheid. Spanning en afvalstoffen komen vrij uit de gewrichten, spieren en bindweefsel. 

Thaise massage is gebruikt voor eeuwen in Thailand voor de behandeling van klachten en bevordering van welzijn. Deze oude vorm van therapie is voor jong en oud, actief of inactief, gezond of niet gezond. 

Thaise massage technieken helpen het lichaam om terug te gaan naar optimale prestaties en een optimale gezondheid, die bijdragen tot een gevoel van gemak en welzijn en goede gezondheid

 

 

Thaise Olie- en ontspanningsmassage

De Thaise oliemassage is een massage waarbij uw hele lichaam met zachte strijkingen en knedingen wordt gemasseerd met behulp van een speciale massageolie. Veel Westerse mensen vinden deze ontspannende massage prettiger dan de stevigere Thaise massage met druk-, strek- en knijptechnieken. Heeft u last van stress of stijve spieren? Een oliemassage is de perfecte manier om uw lichaam en geest even helemaal te ontspannen.

 

 

Hoofd, nek en schouder massage

De hoofd nek en schouders massage wordt uitgevoerd op een zodanige wijze die zich richt op die gebieden waar de meeste spanning en pijn zich in de spieren bevindt. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met een specifieke en aangepaste massagetechniek. Door de rug en schouders massage zal de spanning en stress weg te nemen! Het zijn deze pijnlijke gebieden die ons beperken van het doen wat we moeten doen. De spierknopen worden via strijkingen en knedingen weggemasseerd. Deze massage verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen. Deze fundamentele vorm van Thaise Massage zal u vrij maken van spanning en ontspannen en weer energiek gevoel geven.

 

Voet massage

Gun uw voeten de verdiende aandacht! Op en onder de voeten zitten reflexpunten die corresponderen met alle organen in ons lichaam. Door deze massage worden deze geprikkeld en worden spanningen in ons lichaam verminderd. Tijdens de voetreflexzone massage worden deze reflexpunten gemasseerd, waardoor organen extra geprikkeld worden en spanningen in het hele lichaam verminderen. Een verminderde spanning leidt bovendien tot een betere bloedtoevoer. De gehele stofwisseling wordt geprikkeld. De massagetechniek is afwisselend van zacht en gevoelig naar iets harder. Het voornaamste heilzame effect van de massage is ontspanning


Er worden GEEN erotische of seksuele massage gegeven, ook hier niet om vragen aub.!

 


 

 
 

Bamboe Thaise Massage, Duiven 0648142707 | info@bamboe-thaisemassage.nl